Nyhet! Vårt tredje duschdraperi! Lydia Stille. Novellillustration av Jane Bark i Femina, sent 1960-tal

Nu lägger vi till ytterligare ett duschdraperi i vår populära serie med motiv av Jane Bark från 1960- och 70-talen. Den här illustrationen är en av våra personliga favoriter.

Så här säger Jane om novellillustrationen föreställande Lydia Stille i »Den allvarsamma leken« av Hjalmar Söderberg: »Lydia har just skrivit till sin gamla ungdomskärlek Arvid Stjärnblom, som hon efter tio år händelsevis råkade hamna bredvid på operan. Hon sitter på hotellrummet – sorgsen men med en lätt utmanande hållning. Tiden är jugend, men teckningens linjer har samtidigt något av 60-talets flytande flower power-stil över sig.«

Du kan även beställa duschdraperiet ‘De simmande kvinnorna’ här
Eller motivet’Roquebrune-Cap Martin’ som duschdraperi

Vill du beställa bilden som poster går det också bra, i fem valbara format.

 

690 kr

Jane Bark

Jane Barks fina illustration av Lydia Stille i Hjalmar Söderbergs »Den allvarsamma leken« har nu blivit ett draperi för dusch och bad.

Konstverksinfo

Vackert duschdraperi i 100% vit vattentålig Polyester med högkvalitativt tryck. Bredd: 180 cm Höjd: 200 cm

Frakt

Posters och konsttryck levereras oramade och väl förpackade i rör eller kuvert beroende på format. Vykort i kuvert. Brickor och glasunderlägg i well. Övrigt enligt produkttyp. Fyra till sju dagars leveranstid inom Sverige. Moms på 25 % är inkluderat i alla priser. Kostnader för frakt tillkommer (Postnord). Fri frakt inom Sverige (gäller ej övriga länder) vid beställningar som överstiger 399 kr. Eventuella reklamationer mottages via mejl till MoGA.