70 UPP 4 1

Vårt nyhetsbrev gör dig glad! Prenumerera nu!

MoGA –  Museum of Graphic Arts – en digital samlingsplats för i huvudsak svensk illustration.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev – innehåller både aktuella erbjudande och berättelserna bakom bilderna.

MoGA säljer kvalitetsposters samt signerade grafiska verk som printar på finaste konstpapper, HahneMühle Photo Rag® Ultra Smooth, 305 grams FineArt. Inspirerande bildkonstverk med kvalitet att hänga på väggen hemma eller på kontoret till en rimlig kostnad.

MoGA  är skapat kring ett livsverk. Den centrala samlingen och det interaktiva museets mittpunkt är Jane Bark’s samlade illustrationer ”The Jane Bark Collection” – bilder från femtiotalet till idag. Janes fantastiska karriär började på DN:s tecknarstuga och avslutades 2012 – efter över femtio års verksamhet – med fler än trehundra veckovisa porträtt i nyhetsmagasinet Fokus.

MoGA  börjar i det lilla för att växa gradvis. Vi är ett kommersiellt online-museum för viktiga samlingar och ett skickligt hantverk som inte får falla i glömska hos yngre och kommande generationer. Här vill vi visa det bästa av den uppdragsbaserade konsten, det amerikanerna kallar ”Commercial Arts”, utfört av våra främsta illustratörer, grafiska formgivare, bildskapare och fotografer. Men MoGA är också berättelser. På sikt ska vi bjuda våra besökare på filmer, intervjuer och poddar. Vi börjar så smått under fliken »Graphic stories«.

MoGA ägs och drivs av syskonen Molly och John Bark.