Vi ordnade ett litet eftermiddagsparty hemma hos Monica och Janne Widlund, åt pizza, drack vin och spelade musik.

Nytt i butiken! Ännu fler posters med Jane Barks fantastiska bilder.

Här hittar du alla posters med Jane Barks bilder. Passa på att beställa hennes fina motiv för väggen hemma eller på arbetsplatsen.

Så här skriver Jane om bilden: När jag skulle illustrera »Hans japanska älskarinna« (1970-tal) engagerade jag större delen av kollegerna på Karlavägen 18 som modeller.

Vi ordnade ett litet eftermiddagsparty hemma hos Monica och Janne Widlund, åt pizza, drack vin och spelade musik.

En fotograf jag kände, Ola Runling, tog en mängd bilder efter mina anvisningar av oss ätande och dansande. Jag hade också skissat upp bilder där Monica omfamnar sin »älskare« Janne mot bakgrunden av Golden Gate-bron. På nästa uppslag ligger hon mördad på golvet i sitt vardagsrum, medan »maken« Åke Carling ringer till polisen. Den japanska älskarinnan vet jag inte var jag fick tag på. Genom Beckmans skola eller japanska ambassaden kanske. Jag har försökt teckna de japanska bilderna i stil med japanska träsnitt.
Texten är hämtad från boken Jane Barks bilder – från femtiotalet till idag.