Förlängd! Jane Barks bilder hänger vidare!

Hotel C Stockholm har glädjen att meddela att den fantastiska utställningen ’Jane Barks bästa bilder, från 1950-talet och framåt.’ på plan 1 fortsätter under hösten och vintern. Det firade vi bland annat med en nyvernissage den 17 september. Tack alla som kom på den guidade visningen!
Och ni som passade på att köpa signerade tryck.

Den retrospektiva utställningen med illustrationer från Janes långa och framgångsrika karriär är verkligen värd en förlängning. Väldigt många har redan besökt utställningen och genomströmningen av gäster som sett Janes bilder kan räknas i tusental. Har du missat chansen tidigare så passa på under hösten. Titta förbi med arbetskamrater och vänner om du håller distansen. Eller varför inte komma helt själv, titta på bilderna i lugn och ro och avrunda med ett glas vin i baren. Men oavsett hur och med vem så är utställningen värd en omväg.
Varmt välkommen önskar Hotel C Stockholm och MoGA.

Jane Bark är en av Sveriges genom tiderna mest mångsidiga och framstående illustratörer. Hennes tecknarkarriär spänner över mer än femtio år; från 1950-talets bokomslag, 60-talets modeteckningar från Paris, 70-talets affischer för klädföretaget Wahls och novellillustrationer i tidningen Femina, till reklam under 1980- och 90-talen. Under 2000-talet tecknade Jane hundratals veckovisa porträtt av kända svenskar i tidningen Fokus.