Nya produkter i vår webbshop inom kort!

Våra populära duschdraperier med Janes illustrationer från 1960- och -70-talen får nu sällskap av ytterligare ett motiv; novellillustrationen föreställande Lydia Stille i »Den allvarsamma leken« av Hjalmar Söderberg publicerad i Femina sent 60-tal.

»Tiden är jugend men teckningen har samtidigt något av 60-talets flower power över sig«

sa Jane själv om bilden.
Vi får också in två nya handdukar med Janes vackra matbilder som motiv; den ena med inlagd sill och den andra med sparrisar och champinjoner. Tillverkade i kraftig ekologisk lin/bomull av hög kvalitet. Passar fint i köket nu i sommar. Det gör även vår fina strand- och sommarväska i tålig ekologisk bomull. Motivet är en helsida i dagspress från 1960. En illustration som Jane fick reklambranschens prestigefyllda pris Guldägget för. Den första kvinnan att vinna den utmärkelsen.